Capitolul 26

2953558475_b092ca8193

Rob PDV

Am parasit apartamentul lui Cassie marti dimineata, cu paparazzi pe urmele mele. Se adunasera mai multi peste noapte si ma asteptau in fata cladirii. Ma simteam ca dracu gandindu-ma ca am i-am facut ei asa ceva si ca trebuia sa se descurce cu ei de fiecare data cand iesea din casa. Ma gandeam sa-i aduc un bodyguard, dar ea a ras cand i-am spus despre asta la telefon, in seara aceea.

Programul meu de filmari era nebunesc si n-am mai vazut-o pe Cassie pana vineri la un eveniment de publicitate. M-am dus la ea acasa ca sa ma pregatesc si am gasit-o ingropata in site-uri `Robert Pattinson`. Am clatinat din cap amintindu-mi. Intotdeauna ma soca sa vad cat de multe erau.

Cand m-a rugat sa-i aleg o rochie, fusesem ofticat ca nu vroia sa lase computer-ul ala. Femeile care scriau povestile alea ar muri sa fie in locul ei, dar in loc sa se arunce in bratele mele, ea vroia sa termine de citit povestea aia – despre mine. Am zambit. In mod cert ea nu avea cum sa fie o fana.

Am gasit o rochie destul de lunga, neagra, cu bretele subtiri pe umeri. Cred ca avea sa o acopere suficient – perfect. Stiam genul de barbati care or sa fie in zona si s-ar invarti cu totii in jurul unei persoane precum Cassie. M-am intors la ea. Aveam de gand sa o smulg la propriu de la computer, daca era nevoie. Imediat ce a plecat sa se pregateasca, m-am asezat sa vad ce citea. Stiam site-ul si autoarea. Eram surprins sa vad ca deja incepuse o alta poveste, asadar m-am apucat sa citesc…

Cassie plecase in pantaloni de trening si se intorsese aratand ca un supermodel Victoria Secrets. Nici nu puteam vorbi. Rochia se mula pe ea, si credeam ca era suficient de lunga, dar abia daca ii acoperea posteriorul. Cum de se intamplase asta? Observand ca talia fusese ridicata peste o curea si ca partea de sus cadea acum lejera si bufanta, am realizat greseala mea. Avea sa fie o noapte lunga.

N-am plecat de langa ea toata noaptea, folosind orice pretext ca sa o ating, in special pe pielea goala de pe spatele si de pe umerii ei, descoperiti de rochie. De fiecare data cand vedeam pe cineva ca trage cu ochiul la ea, ma aplecam sa-i soptesc cate ceva la ureche. Vroiam ca nimeni sa nu creada ca nu e cu mine, ca nu era a mea. Mi-am amintit de telefonul lui Matt si de cuvintele tatalui meu si am decis sa nu urc cu ea in casa in noaptea aceea. Sub nicio forma nu m-as fi putut opri daca ramaneam singur cu ea.

***

O alta saptamana nebuna a trecut. Vorbeam de fiecare data cand aveam putin timp liber si de-abia asteptam s-o vad. Duminica dimineata m-am trezit nerabdator sa-mi petrec ziua cu Cassie. M-am indreptat spre apartamentul ei. Banuiesc ca paparazzi se hotarasera sa-si ia liber in dimineata aia, deoarece nu era niciunul in fata cladirii atunci cand eu am intrat. Am urcat direct la usa ei si am ciocanit. A deschis imediat.

Cassie avea lacrimi care-i curgeau pe fata si s-a intins spre mine in timp ce incercam sa intru si sa inchid usa in spatele meu. „Cassie, iubito, ce s-a intamplat? Ce nu e bine?”. Nu putea sa-si controleze plansul si nu putea vorbi. Incepusem s-o iau razna.

„Robbie, Robbie, l-a pierdut. A pierdut copilul. Era insarcinata si a pierdut copilul. Nu cred ca o sa treaca peste durerea asta. A fost groaznic si acum imi imaginez cum se uita in jos, in toaleta, si il vede acolo”. Plansul ei a devenit mai violent. Eu doar o imbratisam, clatinand din cap.

„Cassie, iubire, esti nebuna. Mi-am facut atatea griji. Te rog iubito, nu mai plange. Povestea n-o sa se termine asa. O sa o incheie frumos, o sa vezi”. Mi-am trecut mainile prin parul ei si am incercat sa ii sterg lacrimile de pe obraji. Ea a dat din cap si a oftat.

„Robbie, iarta-ma, um, arat bine? Habar n-aveam cu ce sa ma imbrac, asa ca spune-mi daca nu e potrivit. Deci, ce crezi?”. M-am uitat la ea din cap pana in picioare. Fata ii era rosie de la plans si ochii ii straluceau de lacrimi. Purta un tricou Charlatans uzat, care parea sa aiba vreo zece ani vechime, pantofi sport Converse si parul ii era prins intr-o coada la spate.

Am clatinat din cap, era intr-adevar o zi trista, foarte trista daca eu eram cel care trebuia sa spun cuiva cu ce sa se imbrace. „Arata bine Cassie, dar um, poate ca ar trebui sa mergem pe ceva mai putin casual si mai mult, um, feminin? Speram ca pozele sa ne faca sa aratam foarte romantici, asa ca poate ar trebui o imagine mai feminina. Super tricoul, apropo”. Eram in baia ei udand un prosop. „Uite, pune-ti asta pe fata pana ma uit eu prin hainele tale”. Parea agitata si nu s-a simtit ofensata de cuvintele mele. Am oftat usurat. Te rog, Doamne, nu mai vreau lacrimi.

Am ales o bluza ca frisca la culoare, vaporoasa, foarte feminina, cu bretele care aratau ca niste sireturi si cu talie elastica. Am potrivit bluza cu o pereche de pantaloni chinos, lungi si largi, de un albastru pal, care aratau de parca erau ai mei. Cand s-a schimbat si s-a invartit in fata mea pentru inspectie, arata minunat. „Arat bine, nu-i asa?”, a intrebat ea, nesigura.

Pantalonii erau lasati pe solduri si se mulau pe posterior. Bluza se termina exact in dreptul taliei lasand la vedere o zona destul de mare de piele goala in jurul mijlocului. M-am uitat la ea si mi-am asezat mainile pe pielea de pe talia ei, pretinzand ca ma gandesc. I-am scos elasticul din par si l-am lasat sa cada in jurul umerilor ei, trecandu-mi apoi mainile prin el.

„Asa, acum arati minunat, foarte feminina. Haide sa dam drumul la spectacol”. Trebuia sa plecam inainte sa o sarut.

***

Cand noi ne terminam deja brunch-ul, vorba deja mersese si paparazzi ne asteptau. Cassie mancase la fel de mult ca si mine si ma intrebam unde baga atata mancare. Fata si emotiile ei revenisera la normal si era fericita sa-mi povesteasca despre „Cercetarea Rob”, ceea ce insemna practic, sa citeasca fan-fiction-uri online. Fusese extrem de multumita sa afle ca fanele nebune scazusera semnificativ ca numar. Inca mai erau cateva grupuri ridicole pe platoul de filmare, dar pareau sa se fi calmat si nu ma mai urmareau in permanenta, ceea ce era intr-adevar o usurare.

Ne-am decis sa iesim prin spate ca sa ne indreptam spre parc, sperand ca doar o parte din paparazzi sa ne prinda si sa ne urmareasca. Daca veneau mai multi totul se transforma intr-o nebunie si nu vroiam sa ma trezesc inconjurat de ei. Planul a functionat si am trecut strada spre parc cu bratele infasurate in jurul taliei celuilalt. M-am folosit de oportunitatea asta ca sa-mi asez mana pe soldul ei gol si ea si-a strecurat degetul pe sub gaica curelei de la jeansii mei.

Am vazut ca doar doi fotografi ne urmareau – perfect. Am intrat in parc si era o zi superba de iulie in New York. Era lume in parc. Familii si cupluri ca noi, care se plimbau pe langa noi, dar nimeni nu ne-a dat atentie. Nu puteam sa fiu mai fericit de atat. Ne-am indreptat spre un copac umbros dintr-o pajiste. In felul acesta, paparazzi care se ascundeau de noi n-aveau cum sa se apropie prea mult fara sa se dea de gol. Era evident ce fel de poze vroiau sa faca.

M-am asezat pe iarba sprijinindu-ma de copac. Uitandu-ma in sus la Cassie, am batut cu palma iarba din fata mea. A zambit si s-a asezat intre picioarele mele. Aveam un genunchi ridicat si ea s-a sprijinit moale de el. Celalalt picior imi era intins in fata. Cassie a luat aceasi pozitie, dar a ridicat genunchiul opus si si-a asezat pe el IPhone-ul. Lasandu-se pe spate, pe mine, a ridicat capul si m-a privit punandu-mi una din casti in ureche.

Mi-a facut cu ochiul si s-a uitat din nou in jos, punand in urechea ei cealalta casca. A inceput sa caute prin muzica pe care o descarcase in telefonul ei si s-a uitat inapoi la mine. „Te rog nu te uita in nasul meu. Ce vrei sa asculti?”. Si-a frecat nasul de barbia mea. Avea vreo mancarime? Am ras si am atins-o pe o parte a fetei.

„Promit sa iti spun daca vad vreun muculet. Da-mi mie telefonul ala, o sa aleg eu ceva”. Am zambit larg si mi-am sprijinit mana de genunchiul ei, cautand prin muzica, timp in care ea a sorbit din bautura, ridicand-o la buzele mele ca sa beau si eu. Si-a asezat apoi mana pe pieptul meu si eu am oftat. Eram complet, incredibil, minunat de fericit. Am stat acolo ore intregi, fericiti in balonul nostru de sapun. Nimeni nu ne-a deranjat.

Pentru prima data de cand incepuse toata nebunia, se pare ca oamenii si-au dat seama ca aveam nevoie de intimitate, deoarece nimeni nu s-a apropiat de noi. Imi amortise fundul cand ne-am decis sa ne intoarce, dar mie nu-mi pasa. As fi putut sa stau asa toata noaptea. Am mers tinandu-ne de mana pana la bulevard si am oprit un taxi in care ne-am urcat impreuna. Intai am lasat-o pe ea acasa si apoi eu m-am indreptat direct spre hotel. Nu puteam sa merg la ea, nu mai aveam niciun fel de putere de a ma abtine. Nu mai aveam planificat nimic impreuna pana la sfarsitul saptamanii. Poate daca luam o pauza, sa nu ne mai vedem o vreme, totul avea sa fie bine.

Responses

  1. Genial.

  2. Am ras iar, cu lacrimi. Bine, recunosc, si eu am plans la fanfic – uri, da’ ea e extraordinar de haioasa. Oare asa aratam si eu? :)))

    Genial. 😡

  3. te rog foarte frumos sa pui urmatorul capitol mai repede ca maine am scoala te rog daca se poate in 10 minute. te rog sa nu te superi pe mine ca iti spun asta ……..stiu ca inspiratia nu vine cum am vrea, dar te roggggggggg

    • Andrada….capitolul a aparut deja 😀 si n-am de ce sa ma supar, asa fac si eu cu autoarele unor alte povesti 😀 sunt la fel de innebunita sa aflu ce se intampla in continuare:D

  4. este superb. vad ca relatia creste. lara, daca nu vrei poti sa nu raspunzi, dar tu cu ce te ocupi?

    • Nick, nu ma supar…..lucrez in Resurse Umane, Training, chestii dintr-astea:D in industria hoteliera:D

  5. te rog sa il pui pana in 10 seara…k maine am scoala:D:D:D

  6. Lara cam p la cat apare cap 27?:P…poti divulga inf?…ma omoara curiozitatea…si vreau sa citesc in seara astaa:-:D<

    • sper sa apara cam intr-o ora…..sper sa reusesc sa-l termin 😀

  7. szopeer deabea astept continoarea…

  8. cand o s pui urmatorul capitol??? k nu mai am rabdare!!!

    • Deuttza o sa apara in seara asta, mai tarziu 😀 of of of cata nerabdare:D

  9. app ! Iti multumesc foarte mult pt comenturi, am citit acum pe celalalt blog al tau si m-am gandit sa iti raspund aici… esti o scumpa si ma bucur tare mult, mult mult ca am facut cunostinta si am vorbit.. esti o fiinta minunata si talentata.. si cred ca personajelor tale, din acest fanfic bineinteles, le imprumuti umpic din personalitatea ta…

    spun asta pt ca esti amuzanta, deschisa, increzatoare, multi-talentata :D.. dar esti totodata si sensibila si delicata, rafinata cum ai spus tu in comm-ul tau….

    ma bucur mult ca m-ai laudat :)) adik am bucur ca ma crezi asa si sper sa nu iti insel asteptarile ! Si mai vreau tare mult sa am si eu timp ca sa imi continui si eu povestea….
    Chiar de as stii si ca am numai un cititor, adik tu, Lara, si as scrie cu si mai mare placere decat cea care o am cand pun pe foaie ganduri, idei , amintiri, povesti incredibile si sentimente profunde! Nu ma compar cu tine, tu faci deja tot ce incerc eu sa fac si le faci extraordinar de bine!!! Jos palaria !

    Si ti-am promis ca voi scrie in continuare, pt ca stiu ca tie iti place si la ce gusturi ai tu.. ma simt flatata si magulita ca ti-a placut ce am scris eu ! Asa ca , damn it! Voi continua !!!

    Timp , timp.. unde fugi asa repede.. uite. asta trece pe langa mine.. de zici ca nu ne cunoastem !! Ma duc dupa el ! Te puup ! :*

    :D:D:D

    • Adutza, finallyyyyyyyyy!!! Ai venit sa-mi vezi copilasul!!!! :)))))) Este ca e dragut??? Nici nu putea sa iasa altceva din mine :))))

      Nu cred ca mai are sens sa-ti multumesc pentru tot ce mi-ai scris aici, tu deja stii cat mi-esti de draga si cat de mult te apreciez pentru tot. 😉

      Asa ca nu-ti spun decat sa continui sa scrii pentru ca eu voi fii acolo, pentru tine sa te incurajez si sa te sustin si mai vreau sa-ti spun ca daca vei ramane asa cum esti acum (si eu asa cred ca vei face) vei deveni o femeie deosebita 😉

      Sunt mandra de tine, ca am cunoscut o adolescenta atat de unica si deosebita!

      Bravo tie ca esti un copil atat de bun si cu un suflet asa de frumos si Bravo parintilor tai si in special mamei tale care te-a crescut atat de frumos!

      Te pup dulce si fii cuminte in continuare!!!

      Cu mult drag,
      LARA

  10. extraordinar copilasul tau !!!!!!!!

    mi-a placut muuuult….mult mult !

    imi place, imi place, imi place, imi placeeee….

    deeeci, imi place foarte mult de ”rob-ul tau”.. gandeste ca un barbat dar totodata este si sensibil, se comporta ca un adolescent indragostit, este amuzant, atent…. nush cum sa il mai laud! Si de Cassie imi place foarte mult ! E spontana, amuzanta, deschisa… este super!

    Imi place cum descrii felul in care o vede Rob pe Cassie, cum o apreciaza, cum o priveste ca o zeita a frumusetii, zeita lui ! Ca este posesiv cu ea, fara sa isi dea seama! Imi place ca nu s-au grabit , nu au facut ceva nebunesc.. si ca asa apreciaza mai mult un sarut dulce pe buze sau atingerea mainii celuilalt!

    Imi place ca relatia lor este una care merge de al sine, si ca se potrivesc asa de bine…
    imi place ca Rob este atat de dependent de prezenta lui Cassie si ca este asa de atras de trupul ei, devine neatent si aiurit numai privindu-i un umar , spatele sau un sold.. ai idee cat de sexi imi suna mie???? Ai punctat perfect !!!

    Nici nu mai stiu ce sa mai scriu, pt ca imi plac muuulte aspecte!! As scrie o ora, as face alt fanfic!! :)):)):)) “Ce imi place mie la ficu lui Lara” ;;);;)

    Te pup dulce de tooot si abia astept continuarea!!!!

    App…. am scris de destule ori ” imi place”…? ca ma gandeam ca poate iti dai seama.. k.. IMI PLACE TARE TARE MUUULT !!!

  11. Buna Lara,
    e prima oara cand las un comm dar am citit tot fan-ficul si astept urmatorul capitol(din cate am inteles urmeaza o scena hot deci e bine ca insfarsit o sa faca din aceasta farsa o relatie adevarata).
    Faci o treaba foarte buna si urmaresc si celalalt fan-fic care il traduci si imi place la fel de mult.
    Bafta in continuare!
    Cu drag,Andra.

    P.S:Cand postezi urmatorul capitol?Sunt sigura ca toti il asteptam cu nerabdare:D

    • Bine ai venit Andra:D ma bucur ca ai scris si tu aici:D o sa apara si urmatorul capitol tot in seara asta, dar putin mai tarziu…..inca mai lucrez la el:D ;)….

  12. va multumesc tuturor pentru comentarii si pentru capitolul acesta si pentru celelalte si imi cer scuze ca poate nu v-am raspuns la fiecare in parte asa cum fac de obicei, dar o sa incerc sa fac asta in continuare:D

    Va pup pe toate!!!! 😀

  13. “Am zambit. In mod cert ea nu avea cum sa fie o fana.”BUNNN….1-0 pentru Cassie!!:)))) 😉

    “Cum de se intamplase asta? Observand ca talia fusese ridicata peste o curea si ca partea de sus cadea acum lejera si bufanta, am realizat greseala mea. Avea sa fie o noapte lunga.” :)))))) deci superrr…..inca un punct ptr Cassie!!!!!!!! saracutul….. ;))

    “N-am plecat de langa ea toata noaptea, folosind orice pretext ca sa o ating, in special pe pielea goala de pe spatele si de pe umerii ei, descoperiti de rochie. De fiecare data cand vedeam pe cineva ca trage cu ochiul la ea, ma aplecam sa-i soptesc cate ceva la ureche. Vroiam ca nimeni sa nu creada ca nu e cu mine, ca nu era a mea.”- 🙂 Immmm….bravo Rob!! aici ai mai adaugat un punct!!! 😉

    “Mi-am amintit de telefonul lui Matt si de cuvintele tatalui meu si am decis sa nu urc cu ea in casa in noaptea aceea. Sub nicio forma nu m-as fi putut opri daca ramaneam singur cu ea.”…superb….ha, se pare ca Rob a imprumutat totusi ceva din personalitatea lui Edward!!!:)) sau …poate asa e el….un baiat “bine crescut”….Bravoooo!! la faza asta, nu numai ca a egalat scorul…dar chiar a inscris….
    Lara…un 10 cu + ptr tine…..imi place tare mult de Rob pe care tu il descrii…Bravoo!! Esti cat se poate de obiectiva!!!!! In sfarsit, dupa atatea povesti….ceva real….

    “M-am uitat la ea si mi-am asezat mainile pe pielea de pe talia ei, pretinzand ca ma gandesc.” :))) Dracusor mic!!!!!!!:)))))

    “Promit sa iti spun daca vad vreun muculet.” :)))) ooo cad de pe scaun….de rassss!!!:))))))) super!!!!! Lara…daca mai continua asa….ma faci sa ma gandesc serios dac a ma mai marit peste 2 saptamanii:))))) bine stiu ca sunt maritata…dar nu am fost miresica si pana nu imbrac rochita nu sunt SOTIE!!! :D…..Glumesc, binenteles….am si eu un mic Rob acasa…si un Edward…cel putin in privinta ochilor…..vezi!!!!! :X:X:X

    “Si-a asezat apoi mana pe pieptul meu si eu am oftat. Eram complet, incredibil, minunat de fericit. Am stat acolo ore intregi, fericiti in balonul nostru de sapun. Nimeni nu ne-a deranjat.” minunat, minunat, minunat!!!!! :X:X:X:X:X:X:X

    “Nu puteam sa merg la ea, nu mai aveam niciun fel de putere de a ma abtine.”…il cred…nu mai am eu…dar el!!:D

    Lara, ma inclin!!!!! 😉

  14. ce pacat ca n-a urcat:(
    si abia astept sa citesc “scena fierbinte” nu de alta dar au si ei nevoie de actiune:-” :)))

  15. AM SUB 18 ANI SI ORIKM NU CONTEAZA AM MAI CITIT FAZE D GENU SI IN ALTE CARTZI…ASA K E OK SI ORICUM PARINTZII NU STIU CE CITESC EU SI CE NU…PE LAPTOP-UL MEU NU PUNE NIMENI MANA :>:>:> NUMA SNITZEL 😡 ORIKM ABEA AST CAPITOLUL…SI NU DOAR DIN ACEASTA PRIVINTZA…

    SUCCES :-*:-*

  16. VREAU SA VA ANUNT DE ACUM CA URMATORUL CAPITOL VA AVEA BULINA 😀 . ADICA CA CONTINE O SCENA FOOOOOOOOARTE FIERBINTE. ASADAR CELE SUNT 18 ANI, MAINILE LA OCHI, CELELALTE, BUCURATI-VA (bine, acum cred ca puteti si cele sub 18 ani sa cititi, sunt convinsa ca mai stiti una alta, dar sa nu va vada parintii). SPER CA VA VA PLACEA…..AM INCERCAT SA NU TRANSFORM SCENA INTR-UNA DE CARTE DE ADULTI, CI AM SCRIS-O MAI …HMMM…MAI DELICAT 😀

  17. Wow….am ramas impresionata la descrierea pe care ai facut-o in legatura cu faza din park. Minunat! Mai lasat fara cuvinte si am inceput sa rad atunci cand ea a inceput sa planga dupa ce citise fanficul ala. Si noi facem asa, cel putin eu, dar tot mi-a venit sa rad. Esti foarte tare! Deabea astept sa vad ce vei scrie mai departe si ma bucur sa vad ca nu ai scris vineri, ci azi:X:X:X:X

    • da, pai am terminat capitolul 13 de tradus mai repede decat ma asteptam, asa ca m-am gandit sa mai scriu la asta…..trebuie sa recunosc ca sunt mult mai atasata de el……na, ce vrei, e al meu :))))

  18. super…abia astept capitolul urmator!!!:X:X:X

  19. de ce sa i-a o pauza… 😦 nu vreau , eu vreau sa se iubesca , de ce sa nu se mai vada este inaceptabiil:)))) … 😀

    • o sa se si iubeasca Irina, chiar tare as putea spune 😉

  20. hm…ce minunata zi,pentru cei indragostiti…dar as vrea sa calce si el stramb:)) sa se duce la ea:)))) …Abia astept urmatorul capitol…


Leave a comment