Capitolul 27

My_lips_want_yours

Cassandra PDV

Am simtit o atingere usoara ca un fulg pe pielea mea, o senzatie care imi gadila scobitura gatului si umerii, miscandu-se in jos spre sani. Dormeam si fusesem trezita de Robbie care statea deasupra mea. Nu ma puteam misca. Ma prefaceam ca dorm in continuare ca el sa continue. Si-a trecut buzele peste sanul meu, fara sa-si lase greutatea pe mine si apoi s-a mutat la celalalt. L-a sarutat usor si a suflat un aer cald peste mine.

Mi-amintesc ca fusesem singura asta-noapte. Oare si-a folosit cheia ca sa intre aici in dimineata asta si sa ma surprinda? Nu puteam sa mai gandesc asa ca mi-am inchis mintea ca doar sa ma bucur de atingerea lui. S-a miscat mai jos pe trupul meu, lasand o carare de saruturi in urma si am simtit atingerea lui usoara pe soldurile mele, apasandu-mi pielea. Am gemut, ridicandu-mi instinctiv soldurile spre sarutul lui si m-am daruit. M-a tinut pe loc cu mainile si si-a continuat drumul spre coapsele mele. „Te-am trezit, iubire?”

Simteam cum deja corpul meu tanja dupa el si m-am deschis pentru el. Vroiam asta si el era asa de aproape. Am gemut si am tresarit cand degetele lui m-au atins. Amandoua corpurile noastre au reactionat cand contactul s-a produs, si am inceput sa ne miscam amandoi repede, foarte repede. Nu mai exista nicio cale sa incetinim.

Ochii imi erau strans inchisi si puteam sa simt si sa aud sunetul scos de tablia patului care se izbea de perete odata cu trupul lui care se misca. Bum, bum, bum. A inceput sa se auda din ce in ce mai tare. Bang, bang, bang. „Trezeste-te Cassandra, sunt Michelle. Ridica-te si deschide usa asta”. Si mai mult bubuit. Nuuuuuuu. M-am ridicat in pat si m-am uitat in jur sperand ca Robbie era acolo cu mine si ca nu visasem. Oftand, m-am ridicat si am mers pana la usa, deschizand-o pentru Michelle.

Astazi era conferinta de presa si sesiunea foto pentru lansarea noului program de toamna al Filarmonicii New York. Compusesem doua piese care urmau sa fie interpretate la deschidere. Era o mare realizare si eram foarte nerabdatoare sa interpretez saptamana urmatoare ca pianist invitat special. Asta era prima din cele doua noprti de avanpremiera care vor fi inregistrate si vandute. Vom interpreta din nou in saptamana urmatoare si apoi va fi pauza pentru restul lunii august. Trebuia sa ma intorc la mijlocul lui septembrie si sa cant din nou ca unul din multii invitati ai sezonul de toamna. Robbie va fi in Canada, la mii de kilometri departare.

Michelle mi-a dat un costum pentru azi. Am deschis folia de plastic, m-am uitat inauntru si am vazut o fusta simpla, neagra, gen creion, pantofi negri cu tocuri inalte si o bluza inflorata cu maneci scurte. „Ai nevoie sa te ajut cu parul? Cred ca ar trebui sa-l ai ridicat”.

„Pot sa fac singura asta, multumesc pentru costumatie, pleci deja?”

„Da, am o intalnire. Nu uita, imediat ce interviurile si fotografiile sunt gata, iei cina cu Robert”.

„Sigur. Pa Michelle. Ne vedem acolo”. Am zis inchizand usa dupa ea.

Ii cumparasem lui Robbie un cadou surpriza si de-abia asteptam sa i-l dau. Mai zburase o saptamana si eu nu-l vazusem. Mai aveam doar o saptamana pana cand el va termina filmarile si se va intoarce definitiv in LA. Dupa cina, el avea sa mearga la aeroport si sa plece spre San Diego pentru Comic Con. Nu aveam sa-l vad tot weekend-ul.

A trebuit sa-mi explice ce insemna asta si, pe bune, suna chiar interesant. As fi vrut tare mult sa vad si eu cum e, dar Robbie fusese de neclintit de la inceput, spunandu-mi ca nu vrea sa apar nicaieri in apropierea platourilor lui de filmare sau la evenimente de genul asta. Fusesem de acord, dar aveam de gand sa-i spun in seara asta ca vroiam sa-l vad mai des saptamana viitoare. Daca minciuna ajuta, aveam sa-i spun ca e pentru binele imaginii pe care trebuia s-o cream.

***

Interviurile fusesera lungi si cred ca simteam asta mai mult din cauza ca nu ma puteam opri din vorbit. Eram chiar pasionata de muzica mea si odata ce isi manifesta cineva interesul, eu nu ma mai puteam opri. Inca mai aveam de facut fotografiile si stiam ca Robbie e pe drum deja. Erau mult mai multi fotografi decat de obicei si ma intrebam daca paparazzi sperau sa-l vada pe Robbie. La dracu, Kelly deja ma enerva ingrozitor. Cred ca se prinsese, pentru ca statea langa mine, cu bratul in jurul meu de parca eram cele mai bune prietene. Inca nu imi trecuse supararea pe ea pentru lucrurile urate pe care le scrisese despre mine pe un site.

Vantul mi-a ridicat si mi-a smuls parul din coc. M-am uitat la Kelly si am observat ca nici ea nu arata mai bine. Zambind pentru inca niste poze m-am uitat in jur si l-am vazut pe Robbie stand undeva, intr-o parte. Fotografii nu-l vazusera, stand cu aparatele doar pe grupul nostru. Am zambit si m-am uitat direct in fata.

Kelly l-a zarit pe Robbie si a inceput sa alerge spre el. Ce dracu? Si-a pus bratele in jurul lui si i-a dat un sarut. Chiar vroia o pereche de palme? Era complet nebuna. Cred ca gura mea atarna larg deschisa. Fotografii s-au intors sa vada incotro alergase si l-au prins pe Robbie care ii desfacea diplomat bratele din jurul lui. Era talentat. Daca eram eu in locul lui, cred ca o apucam de par si o taram de el pana aici.

Robbie n-a facut mare caz si nu s-a creat nicio scena, chestie dupa care sunt sigura ca umbla Kelly. El mi-a dat cel mai frumos zambet si a venit spre mine. Eu eram inghetata in acelasi loc, langa ceilalti muzicieni. S-a oprit in fata mea. Fiind pe tocuri, nasul meu ii ajungea pana la gura si m-am aplecat spre el, inaltandu-ma putin, ca sa-mi frec nasul de al lui.

Amandoi am spus „Mi-a fost dor de tine”, amandoi am zambit.

A intins mana ca sa-mi dea parul de pe fata, dar vantul l-a suflat inapoi, asa ca el a incercat din nou, tinandu-l de data asta cu mana. S-a aplecat si m-a sarutat. A fost un sarut usor si dulce si moale. Cu adevarat cel mai frumos sarut pe care il primisem vreodata. Buzele lui erau calde si uscate. Inca eram lipiti unul de celalalt. Mi-am deschis putin buzele si i le-am atins pe ale lui cu varful limbii. El a adancit sarutul. Nu pot sa-ti spun cat am stat acolo. Poate secunde, poate ore. Eu nu mai vroiam sa se termine niciodata.

Strafulgerarea de lumina din fata mea a omorat momentul. Robbie s-a tras inapoi aratand uluit, si-a revenit in cateva secunde si si-a pus din nou masca marca Rob Starul. „Ai terminat?” Ha, in niciun caz. Vroiam mai mult.

„Cassie, ai terminat? Avem rezervare la cina, ti-amintesti?” Oh, cina.

„Um, stai sa vad”. La dracu, simteam ca lesin. Vedeam punctulete in fata ochilor si ma gandeam ca n-aveau nimic de-a face cu lumina blitzurilor. Am verificat cu Michelle si cu Directorul de Programe. Puteam sa plecam. Robbie mi-a luat mana si am plecat. Nici nu puteam sa ma uit la nimeni, eram sigura ca fata mea era rosie. Am ignorat-o pe Kelly, dar chiar ar fi trebuit sa o sarut. Cu purtarea ei ridicola a ajutat ca momentul acela sa se intample. Primul nostru sarut adevarat.

***

Am fost urmariti pana la restaurant si aproape am crezut ca paparazzi or sa intre acolo cu noi. Robbie a cerut in mod expres o masa in separeu. Nu exista nicio garantie a intimitatii, dar macar ne dadea iluzia si asta ar fi trebuit sa fie suficient. Oare facea parte tot din spectacol, sau chiar vroia sa avem parte de o cina mai intima? Inca eram mult prea ametita ca sa mai imi pese.

Ne-am asezat unul in fata celuilalt si ne-am atins mainile, dar nu am vorbit. M-am uitat in meniu, dar nu am putut sa citesc niciun cuvant. Vroiam, aveam nevoie sa stiu de ce facuse ce facuse. Sarutul acela, fusese real, fusese la fel de real pentru el cat fusese pentru mine? Ospatarul a venit si ne-a prezentat specialitatile. Am luat-o inainte si am comandat peste. Nu vroiam sa ma gandesc la mancare. Robbie i-a dat comanda lui si ospatarul ne-a lasat singuri. Inca nu vorbeam. Nu puteam sa ma uit la el, asa ca ma uitam doar la mainile noastre unde degetele ni se atingeau.

Mi-am amintit de cadou si l-am scos din geanta. Asadar, aveam sa fiu o lasa si sa nu discut despre sarut. „Uite, Robbie, ti-am luat un cadou de despartire. Mi s-a parut ca asa e normal sa fac, stii tu, ca prietena ta”. Speram ca lumina lumanarii de pe masa sa-mi ascunda fata imbujorata. Imi simteam fata prea fierbinte. Am luat o sorbitura din apa si intr-un final m-am uitat in sus la fata lui.

El ma urmarea si cand mi-a prins ochii in ai lui, s-a uitat in jos la cadou. „Cassie, nu trebuia, nu era nevoie. Multumesc. Pot sa-l deschid?”, s-a intins dupa el.

„Da, te rog, deschide-l. Nu e cine stie ce, dar stiam ca-ti place al meu. Ma rog, oricum, o sa vezi”. A inceput sa rupa hartia de cadou si a scos un IPhone nou. „Am descarcat toate albumele pe care le aveam in al meu, acelea care ti-au placut in ziua aceea si mai sunt acolo si cateva screensaver-e. L-am pus pe cel cu berea si pe cel cu balonul, um, si pe celelalte nu mi le mai amintesc, am mai pus niste jocuri si niste fotografii. Sper sa-ti placa”.

„Wow, Cassie, e absolut minunat, dar nu pot sa folosesc telefonul asta. Lumea o sa afle numarul in cateva secunde si…”

„Nu, nu, nu l-am inregistrat pe numele tau. Abonamentul ma are pe mine ca si co-administrator si l-am inregistrat pe numele de John Brown. Asa merge?” am zambit rusinata ca l-am provocat sa-si aminteasca de prima noastra intalnire.

„Da, asa merge. Imi place mult, multumesc. Sper ca asta inseamna ca o sa-mi spui de acum JB in loc de `ratusca`?”. Mi-a strans degetele zambind si a inceput sa se joace cu telefonul. Imediat ce ne-a fost adusa mancarea, l-a pus deoparte si lucrurile au revenit la normal. Avea sa ia o cursa tarzie de avion. Comic Con era maine. Stiam ca vor trece cateva zile pana aveam sa-l vad din nou, dar acum, dupa sarut, asteptam sa-l revad cu mult mai multa nerabdare.

Responses

  1. super,asta este a doua oara cand citesc povestea asta si nu ma satur de ea,multumim Lara tu ne faci zilele mai bune:):D

  2. Ce saruuuuuuuuuut.
    Frumos gest, superb cadou
    Deny mi-ai furat cuvintele zau de nu
    Felicitarile mele Lara ffffffffffoarte frumos capitolul asta
    Popiceiiiiiiiiiiiiiiii

  3. Ce saruuuuuuuuuut. 😡
    Frumos gest, superb cadou. :*

  4. chiar credeam ca au ajuns si la partea asta si ca rob n-a mai rezistat
    ce teapa mi-am luat:)))

    • Nu-i timpul pierdut, Cati 😀 😉

  5. Chiar am crezut ca sunt amndoi,un capitol care trnsmite emotii puternice.Super.

    • Angi, multumesc!! 😀

  6. extraordinar.. nu am mai putut sa dorm cu gandul ca ai postat capitole in noaptea asta.. asa ca m-am trezit de la 6 ca sa citesc !!!

    Nu mi-ai inselat asteptarile ! A fost superb ! Incendiar ! Sexi ! Fierbinte ! Superb ! Magnific!

    Doamne.. ai scris superb… esti grozava! Ce frumos ai descris la inceput momentul cand ei doi ar fi facut pt prima oara dragoste! A fost atat de incendiar si innebunitor.. dar totodata a fost atat de ok, nu vulgar…. Si crede-ma, scrii asa de frumos , incat fiecare rand de al tau mi-l imaginez… tot capitolul am avut niste senzatiiasa de lacute si de intepatoare pe piele… si o bataie mai accelerata a inimii !!!!

    Bravooo.. a fost super! Magnific!

    App, te-am votat pe quiz! 😀 Unul dintre “este mai mult decat foarte bun” este de la mineee..

    te-am pupaciiiiiit.. continui sa citeesc.. :X:X

    • MUltumesc Adutza !!!!

      Asa am si vrut sa iasa…..fierbinte, dar nu vulgar………….mai avem si noi vise dintr-astea si parca totusi nu ti le imaginezi asa, cu absolut toate detaliile … “Anatomice” :)))

      Te pup si eu tare de tot!!! 😉 😀

  7. senzual, incitant, dar STILAT. B R A V O!!!!!!!!! pe cand urmatoarele ?

    • Multumesc mult Simina!!

      Maine o sa mai scriu probabil doua capitole…..deja scriu la capitolul 28 😀

  8. aaa…..ooo….immmmm……m-ai lasat fara cuvinte…..pentru a doua oara ;)……Doamne… e minunat!!! adica e senzual, e sexy, e fierbinte….dar cel mai important, NU e vulgar!!!! Bravo Lara!!!! inca un punct pe lista ptr tine…ma saturasem deja de cate faze, chipurile de”dragoste” citisem….toate – lipsite de emotie, lipsite de adoratie, lipsite de…sens….efectiv!!!

    Nu mai zic ca am citit capitolul fara sa respir, cu emotia blocata in gat!!! noroc ca nu mai mancam :))))) A trebuit sa stau un pic apoi sa citesc inca o data capitolul ca sa pot sa ma adun si sa scriu un comm…:D

    “Daca eram eu in locul lui, cred ca o apucam de par si o taram de el pana aici.” :)))) temperamentala Cassie!!!!

    “El mi-a dat cel mai frumos zambet si a venit spre mine.”….o cred pe saraca Cassie ca inghetase pe loc!!! si nu cred ca mai avea legatura cu Kelly…:D

    “Amandoi am spus „Mi-a fost dor de tine”, amandoi am zambit.”….deja simt emotia din aer….
    “S-a aplecat si m-a sarutat. A fost un sarut usor si dulce si moale. Cu adevarat cel mai frumos sarut pe care il primisem vreodata. Buzele lui erau calde si uscate. Inca eram lipiti unul de celalalt. Mi-am deschis putin buzele si i le-am atins pe ale lui cu varful limbii. El a adancit sarutul. Nu pot sa-ti spun cat am stat acolo. Poate secunde, poate ore. Eu nu mai vroiam sa se termine niciodata.”…uffff, in sfarsit…sarutul…si e perfect…exact cum mi l-am imaginat…emotionant si plin de adoratia pe care si-o poarta unul altuia…..:X:X:X:X:X:X

    “Ne-am asezat unul in fata celuilalt si ne-am atins mainile, dar nu am vorbit.” superb….e exact comunicarea care imi palce cel mai mult….fara cuvinte…intensa, dar fara exprimari verbale….

    Multumesc Lara!!!! Ptr poveste, ptr emotiile pe care mi le dai(chiar am nevoie de ele ca sa-mi revin dupa emotiile din povestea mea – care ma ravasesc). si nu in ultimul rad…multumesc ca imi esti muza 😉 tu!!! si povestea ta!!!! 🙂

    • O, Doamne!! Am devenit muza! Antonia, iti multumesc din suflet, chiar nu e nicio ironie in primele exclamari! Ma bucur ca te pot ajuta pentru ca meriti. Ma bucur ca iti pot oferi, tie si tuturor celorlalte, fara exceptie, un moment, sau poate mai multe, de relaxare din cotidianul gri. Ma bucur ca pot sa va fac sa visati frumos. Asta fac si eu cand scriu!

      Inca o data, iti multumesc Antonia!!!!!

  9. astept nerabdatoare urmatorul capitol. superb

    • Multumesc Rocsy 😀 O sa vina si urmatorul capitol….maine:D

  10. Ohh cate BOOM BOOM-uri:))) sa ne astepam si la o explozie nucleara?:))))

    • :))))) nici chiar asa:D nu ne dorim victime nu?? :)))

  11. hmmmm cata pasiune este in capitolul asta , sincer sunt foarte entuziasmata de scrierile tale , ai o iaginatie bogata:)))) dar sper sa se transforme in relaitate:))) adica dintre cei 2 🙂 …Bum , bum , bum:)))))

    • o sa fie si Bum, bum, bum, pe bune :))))))….mai incolo;)

      • ma faci cat mai curioasa , cat de Bum , Bum , Bum va fi:))) sper sa fie …BUM :))))…ASTEPT, CHIAR DACA MA OMOARA :))))

  12. ha ha…nu eram prima la comm..:)) oboseala isi spune cuvantul:))

  13. Visul a fost foarte dragut. Dea bea astept continuarea.

  14. vreau mai mult….pls….oau,prima la comm….cand scrii scenele alea fierbinti pe care le asteptam toti?:d

    • Aryana, nu ti s-a parut suficient de fierbinte scena???? pai eu chiar incerc sa nu fac XXX aici, :))))) , or sa mai fie scene de dragoste, dar nu te astepta la descrieri extrem de detaliate…. 😉 eu scriu mai voalat asa, dupa aceea voi puteti sa va imaginati si detaliile, daca ma intelegi 😉 😀

      • DAR PUTIN DEATALIAT NU STRICA :))))))))))))))))))))))

  15. :X:X superb >:D<

    tine'o tot asa ;;)

  16. auu c vis :x….la inceput chiar credeam ca s-a intors din drum….frumos 😡 :X foartee frumos bv:*:*:*

  17. Magnific!:)

  18. ms mult

  19. superb :X:X:X:X:X…astept cu nerabdare urmatorul capitol :D….ai facut o treaba foarte buna Lara :X:*:*:*:*

  20. ce tare….abia asteptam capitolul asta…este super:)


Leave a comment